Flytten till Höllviken kunde knappast varit bättre

Jag måste erkänna att när jag först flyttade till Höllviken trodde jag aldrig att jag skulle trivas så bra som jag gör nu. Trodde att jag skulle tycka att det var lite för långt söderut i landet, det är ju i stort sett så långt söderut som du kan komma, men det gör jag faktiskt inte. Trivs bra här nere. Anledningen till att vi flyttade var ju för att min man började jobba för RuNi VVS AB. Han trivs otroligt bra, jobbade med VVS redan tidigare men då på ett annat företag. Sen fick han ett erbjudande från RuNi VVS AB och eftersom vi ändå var redo på att flytta, vi skulle flytta från vår lägenhet till ett hus, så kände vi att ja varför inte även ta oss ännu längre söderut.

Blev därför så att vi flyttade till Höllviken och han började sin tjänst på RuNi VVS AB och jag började att söka efter andra jobb där. Det tog faktiskt inte så lång tid för mig att hitta min anställning, fick den hyfsat snabbt och jag tycker nog verkligen att jag har acklimatiserat mig här nu och vet inte om jag ens skulle trivas med att flytta norrut i landet nu längre. Nej, det är nog här jag kommer att fortsätta att bo.

Det här med att flytta till en ny stad, oavsett om det är för att börja ett nytt jobb som på RuNi VVS AB, eller om det bara är för att man hittar en intressant stad är något som är lite läskigt men det är chanser som man måste våga ta. För även om det kan bli dåligt så är chanserna för att det blir riktigt bra väldigt stora. Jag var osäker på Höllviken först men trivs idag hur bra som helst. Kanske blir det samma sak för dig.